Hei!

Olen Markku Pajunen, kansainvälisesti palkittu valokuvaaja Espoosta. Valokuvaajana olen monipuolinen, mutta jos yksi tavaramerkki pitäisi nostaa esille, niin ehkä se olisi huumori. Mutta älä huoli, kyllä hillitymmätkin kuvat onnistuvat hyvin. Aiheet omiin valokuviin tulevat eletystä elämästä. Kokemukset neljän lapsen isänä (kahden aikuisen ja kahden leikki-ikäisen) takaavat, että ideoita valokuviin syntyy jo ihan perhepiiristä. Jos haluat jotain tavanomaisuudesta poikkeavaa valokuvaa, niin tulit oikeaan paikkaan. 

Kotipaikkani on Espoo, mutta studiokuvaukset hoidan Helsingin Kaapelitehtaalla (Ruoholahti). Pääkaupunkiseudulla tulen kuvaamaan haluttuun miljööhön ilman erillistä kilometrikorvausta. Kauemmaksikin liikun kuvauskalustoineni, aina ulkomaita myöten. Teen aina kiinteän tarjouksen palveluistani, sillä asiakkaiden tarpeet ja toiveet ovat aina hiukan erilaiset.

Ennen valokuvausyrittäjäksi siirtymistä tein uran kansainvälisen teollisuuden parissa. Olen nähnyt maailmaa ja työskennellyt pitkään ulkomailla (Kiina, Unkari, Viro). Toisenlaisissa kulttuureissa asuminen ja työskenteleminen ovat antaneet vähän perspektiiviä ja vaikuttanut ajatusmaailmaani. Olen luotettava, täsmällinen ja asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiva. Teen minkä lupaan ja pidän sovitusta aikataulusta kiinni.  Isompienkin projektien läpivienti tehokkaasti onnistuu varmasti.

Valokuvaus on ollut osana elämääni nuoruusvuosista lähtien. Kuvaamataito oli vahva aineeni koulussa, mutta halusin luoda realistisia kuvia (joita piirtämällä en osannut tehdä riittävävän hyvin), joten kamerasta tuli itseilmaisun väline. Tosin nyt myöhemmin digikuvauksen myötä realismi on saanut väistyä ja mielikuvitus on astunut valokuviini.  Kamera ja Photoshop ovat minun työvälineeni, joilla pystyn loihtimaan kuvia, joita aikaisemmin ei ollut mahdollisuutta tehdä.  

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi. Suunnitellaan yhdessä sinulle tarpeidesi mukaiset unohtumattomat ja persoonalliset valokuvat.

 

 

T. Valokuvaaja Markku

Make Photo

Y-tunnus:  2762152-8